NATACIÓ – Jèssica Vall, escollida millor esportista catalana de l’any

3 des. 2018 | Natació

La festa de l’Esport Català que organitzen la UFEC juntament amb el diari SPORT, ja té campions. En categoria femenina Jèssica Vall ha estat designada millor esportista catalana de l’any, i Jordi Alba, millor esportista català de l’any. 

Avui, el jurat s’ha reunit per designar els premis. En el jurat estava Enric Bertrán, President de la FCN i vicepresident de la UFEC i Gemma Mengual, en representació dels esportistes. Els premiats han guanyat per votació de tots els membres del jurat i rebran el premi a la Festa de l’Esport Català que es celebrarà el 15 de gener al CaixaForum.

Entre els premiats també està Mari Pau Corominas, Premi a l’Esperit Esportiu i el CN Reus Ploms, club centenari.

 

JÈSSICA VALL. Nedadora del CN Sant Andreu. Aquest estiu al Campionat d’Europa de natació a Glasgow 2018 ha aconseguit la medalla de plata en els 200 m braça, essent l’única medalla femenina de natació de la delegació espanyola. Jèssica Vall, a més, també va nedar la final dels 100 m braça, quedant 4a. Aquest estiu, Vall també es va penjar la medalla d’or en els 100 i 200 m braça en els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2018 i la medalla de bronze en els 50 m braça.

 

MARI PAU COROMINAS. en el 50è aniversari de Mèxic 68, on va ser la primera esportista espanyola a disputar una final olímpica, ha creuat l’estret de Gibraltar per recordar-ho i recaptar fons per a ProActiva Open Arms, assolint, a més, el rècord de la seva categoria d’edat.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE