NATACIÓ – Jose Antonio del Castillo, Casti, nou director tècnic de natació de la Federació Catalana de Natació

15 juny 2018 | Natació

José Antonio del Castillo, Casti, ha signat com a nou director tècnic de natació de la Federació Catalana de Natació pels propers 4 anys. El tècnic català, fins ara un dels responsables d’alt rendiment de la RFEN, comença una nova etapa al capdavant de la natació catalana. 

En aquest sentit, el president Enric Bertrán, vol agrair “primer de tot a Fernando Ibáñez, el director tècnic dels últims 8 anys, per la gran feina que ha fet i per tot el què ha aportat a la FCN. I d’altra banda a la RFEN, que ha facilitat tots els tràmits, ja que el nou director tècnic era un dels seus responsables d’alt rendiment”. Bertrán també ha destacat que “la feina de director tècnic és molt complicada, és un càrrec que moltes vegades no té el retorn que es mereix i que desgasta molt. Per aquest motiu i de mutu acord, vam decidir amb el Fernando fer un canvi d’aires. Crec que en Casti, és la persona adequada per assumir el càrrec de director tècnic de la Federació”. “Confio”, segueix Bertrán, “en què rebi el suport de tota la família de la natació catalana i que se li faci confiança per tirar endavant una feina com la de la direcció tècnica de natació”.

Per la seva banda, Casti afronta el nou càrrec “amb moltes ganes, amb la il·lusió d’una nova etapa professional. És un repte que em motiva molt”. Casti vol “consensuar objectius i acompanyar en la metodologia. Bàsicament el fet de portar tants anys treballant amb vivències de nivell internacional, et fa veure les coses sota un punt de vista diferent”. Pel què fa a la natació catalana, Casti entén que “som un equip de treball, esportistes, tècnics, clubs, directius i tots hem de treballar amb la mateixa línia. Som un esport individual, que competim per guanyar, però podem fer-nos més consistents si tots millorem. Cadascú marca el seu camí, però sens dubte que les aportacions ens faran avançar a tots, no hem de deixar d’aprendre. No entrenem avui igual que fa 2 anys, ni fa 2 anys com fa 20.”

José Antonio de Castillo, Casti, és llicenciat en CAFE i màster d’Alt Rendiment a més d’entrenador superior de Natació. És entrenador de natació des del 1991 i ha estat a les files del CN L’Hospitalet, a la Federació Catalana de Natació, al CN Montjuïc, 13 anys al CN Sant Andreu i 9 anys com a tècnic de la RFEN. Ha participat en 3 JJOO, en diversos Campionats del Món i d’Europa. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE