NATACIÓ – La natació catalana representa el 50% de les seleccions de Budapest’22 i Roma’22

21 abr. 2022 | Natació

La RFEN ha fet públic aquest migdia la composició de les seleccions que aquest estiu participaran a les dues grans cites. Al mes de juny el Mundial de Budapest’22 i al mes d’agost el Campionat d’Europa de Roma’ 22. En aquest sentit, hi ha 5 nedadors i nedadores catalans convocats per Budapest’22 d’un total de 9 i 11 convocats per Roma’22 d’un total de 22. Un altre cop la natació catalana representa el 50% de les dues seleccions. 

Per Budapest’22, el Mundial, els nedadors i nedadores havien de fer una mínima marcada per la RFEN al Campionat d’Espanya Open celebrat a Torremolinos, en aquest sentit, 2 nedadors del CN Sant Andreu van fer la mínima, va ser Jèssica Vall en els 50 m braça i Joanllu Pons en els 400 m estils. La RFEN també ha fet un equip de relleus, exactament el 4×100 estils masculins a on s’incorporen 3 catalans més: Carles Coll del CN Sabadell, que entrena a Virginia Tech amb Sergi López, que nedarà la braça, Alberto Lozano el papallonista del CE Mediterrani i Sergio de Celis del CN Sabadell que nedarà la posta de crol. 

Per altra banda la convocatòria per l’Europeu de Roma’22 era més àmplia ja que tots els campions i les campiones d’Espanya tenien assegurada la classificació en totes aquelles proves olímpiques. A més a més la RFEN ha especificat que la selecció pel continental és encara provisional. El CN Sant Andreu tindrà a Roma a: Ainhoa Campabadal, Lidón Muñoz, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano, Jèssica Vall i Joanllu Pons; el CN Sabadell té convocats a Carles Coll, Sergio de Celis i Diego Mira; Alberto Lozano del CE Mediterrani i Mario Molla del CN Terrassa, que també entrena amb Sergi López a VIrgini Tech, completen els 11 noms catalans per Roma’22.

 

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DEL MÓN BUDAPEST 2022

CONVOCATÒRIA  CAMPIONAT EUROPA ROMA 2022

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE