NATACIÓ – La natació catalana també és el 50% de la selecció pels Jocs del Mediterrani

25 abr. 2022 | Natació

Aquest serà un estiu molt intens. A mitjans de juny el Mundial de Budapest, a principis de juliol, els Jocs del Mediterrani i finalment al mes d’agost l’Europeu de Roma. Les seleccions per Budapest i Roma ja van sortir la setmana passada i ara és el torn de conèixer els noms pels Jocs del Mediterrani. Just avui la RFEN ha fet pública la selecció de natació que viatjarà a Oran, Argèlia, per participar de l’1 al 5 de juliol als JJMM. 

La RFEN ha fet un comunicat dient que tots els nedadors i nedadores classificats pels JJMM hi podran participar ja que la llista no supera el cupo de 20 esportistes que havia posat el COE. I és que els nedadors i nedadores que participaran al Mundial no aniran als JJMM per a poder preparar després el Campionat d’Europa. 

Dels 20 noms que la RFEN ha convocat, 11 formen part de la família de la natació catalana. Per tant, un cop més la natació catalana representa com a mínim el 50% de la selecció. Els noms convocats són: Ainhoa Campabadal, Lidón Muñóz, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano i Albert Escrits del CN Sant Andreu; Marina Garcia, Àlex Castejón, Manuel Martos i Diego Mira del CN Sabadell; Paula Juste del CN Lleida i Mario Molla del CN Terrassa. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE