NATACIÓ – La selecció catalana infantil i junior al Campionat d’Espanya

11 febr. 2021 | Natació

*SELECCIÓ CATALANA CAMPIONA 2020

 

Del divendres 12 al diumenge 14 de febrer la selecció catalana infantil i junior té una cita amb el Campionat d’Espanya Infantil i Junior que es celebrarà a Oviedo.

La selecció catalana, actual campiona, ha viatjat a Oviedo amb 27 nedadors  i nedadores, 13 en categoria infantil i 14 en categoria junior. Consol Isaac del CE Mediterrani i Cesc Reina del CN Terrassa seran els responsables de la selecció junior i Yerai Lebon del CN Sant Andreu i Jordi Toca del CN Banyoles seran els responsables de la selecció infantil. Les dues seleccions estaran liderades pels tècnics de la FCN, en el cas dels juniors serà Lourdes Becerra i en el cas dels infantils, Marc Tribulietx. Luís Rodríguez director tècnic de natació de la FCN és el cap d’expedició. 

Aquest campionat d’Espanya es celebrarà en format competició bombolla i amb dos torns. El primer torn serà per les proves masculines de les dues categories i el segon torn per les proves femenines. Per això divendres 12 la competició començarà a les 16h pel nois i a les 19.15 h per les noies. Dissabte a les 9.30 h i a les 11.35 i a la tarda a les 16.00 h i a les 18.50h. Diumenges serà al última sessió a les 9.30 els nois i a les 12.25 h les noies. 

 

Tota la informació la trobareu en els següents link:

CAMPEONATO DE ESPAÑA POR FEDERACIONES AUTONÓMICAS

Convocatòria selecció catalana  –  infantil i junior

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE