NATACIÓ – Lidón Muñoz es penja 3 ors a la primera sessió

17 gen. 2020 | Natació

Avui, divendres al matí, s’ha nedat la primera sessió de finals del Campionat de Catalunya OPEN Absolut de Natació que també és prova del Circuit Català de Trofeus de Natació XXI Gran Premi Diputació de Barcelona amb el Trofeu Jaume Cardellach.

La primera sessió de finals ha tingut com a campions al bo i millor de la natació catalana. Així doncs, Lidón Muñoz ha pujat al capdamunt del podi en dues proves, els 100 m papallona i els 50 m lliures, a més del relleu de 4×100 m lliures, essent la nedadora amb més ors de la primera sessió. Mireia Belmonte s’ha penjat dos ors, el primer en els 400 m lliures i en els 200 m estils. En els 400 m lliures a més a més ha aconseguit el premi del Terrassa referent al Trofeu Jaume Cardellach. Qui també ha aconseguit el trofeu ha estat Miguel Duran, el nedador que neda pel club egarenc ha guanyat els 400 m lliures, a més a més ha aconseguit rebaixar el rècord del Circuit i del Campionat amb un temps de 3:52.67. Alberto Lozano del CE Mediterrani s’ha penjat l’or en els 100 m papallona. Jèssica Vall del CN Sant Andreu ha pujat al podi en dues ocasions, or en 100 m braça i bronze en els 200 m estils. Joan Ballester del CE Mediterrani ha estat or en els 100 m braça. Cristina Garcia del CN Terrassa i Jan Giralt del CN Mataró han aconseguit l’or en els 200 m esquena. El jove nedador del CN Tàrraco Carles Coll ha guanyat els 50 m lliures i la medalla de bronze en els 200 m estils. La competició individual ha acabat amb els 200 m estils a on Joan Llu Pons del CN Sant Andreu ha estat el campió.

Pel què fa als relleus, en el 4×100 m lliures el CN Sant Andreu ha estat el campió del relleu femení i el CN Sabadell ha estat el campió masculí.