NATACIÓ -Luís Rodríguez nou director tècnic i Lourdes Becerra nova entrenadora de la FCN

1 jul. 2020 | Natació

El tècnic de la FCN, Luís Rodríguez, que fins ara ha estat el responsable del grup de Tecnificació-Alt Rendiment al CAR de Sant Cugat, assumeix el càrrec de director tècnic. Rodríguez fa 18 anys que està vinculat a l’staff tècnic de natació de la FCN i des del 2006 és el responsable del grup del CAR. Luís Rodríguez és mallorquí i ha nedat tota la seva vida esportiva pel CN Palma, un cop va deixar la carrera de nedador, es va llicenciar en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) i va entrar a treballar a la FCN l’any 2002. Luís Rodríguez agafa el càrrec ja que José Antonio del Castillo, fins ara director tècnic, emprèn un nou projecte professional.

Amb aquest canvi professional l’staff de tècnics de la FCN té una nova incorporació, la responsable del grup que fins ara portava Luís Rodríguez serà Lourdes Becerra. Becerra és història viva de la natació catalana. Ha estat olímpica en 3 ocasions a Barcelona 92, Atlanta 96 i Sidney 2000, essent la segona nedadora de la història en nedar una final olímpica, després de Mari Paz Corominas. Becerra va ser setena en els 400m estils a Atlanta 96, a més de tenir 3 medalles internacionals (1 en mundial i 2 en europeus de piscina de 25 metres). 

Quan va deixar la seva carrera esportiva va entrar a formar part de l’staff del CN Sabadell, club a on va desenvolupar tota la seva activitat com a nedadora, va ser tècnica de categories d’edats i després va incorporar-se al CN Caldes, com a tècnica.

Lourdes Becerra

 

L’estructura tècnica de natació de la FCN queda de la següent manera:

Luís Rodríguez: Director Tècnic
Lourdes Becerra: Responsable del grup de Tecnificació – Alt Rendiment
Marc Tribulietx: Responsable del grup de Tecnificació
Oscar Domínguez: Preparador físic.

 

Des de la Federació Catalana de Natació volem agrair al “Casti” tota la feina que ha fet al capdavant de la natació catalana i li desitgem molta sort i encerts en el seu nou repte professional. D’altra banda, també volem agrair al nou staff la seva col·laboració i compromís amb la FCN i els desitgem un futur ple d’èxits.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE