NATACIÓ MARE NOSTRUM – Joanllu Pons es classifica per Gwangju a l’última tarda de competició

16 juny 2019 | Natació

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona tanca les portes de la seva 40a edició amb una nova tarda especial per la natació catalana. El nedador balear del CN Sant Andreu, Joanllu Pons avui es jugava el ser o no ser al Mundial de Gwangju d’aquest estiu en els 400 m estils i ho ha aconseguit. Pons ha fet un temps de 4.14.81 i per tant mínima pel Mundial. La piscina ha esclatat d’alegria altra vegada, recordant les classifcacions d’ahir de les també locals Jèssica Vall i Lidón Muñoz.

L’úlitma tarda de competició també ha tingut altres nedadors i nedadores destacades com Adam Peaty que ha fet el rècord del Ciutat de Barcelona en els 50 m braça 26.55. Aquesta tarda també ha caigut el rècord del campionat dels 50 m lliures de la mà de Benjamin Proud 21.58 i al matí Katinka Hosszu ha fet el rècord del campionat dels 200 m estils amb 2.09.07, a la tarda ha guanyat la prova amb 2.09.39.

La tarda ha començat amb els 1500 m lliures masculins a on Jan Micka de la República Txeca ha guanyat la prova amb un temps de 15.03.01. L’anglesa Georgia Davies ha guanyat els 50 m esquena amb 28.06 i la canadenca Penny Oleksiak ha estat la campiona dels 50 papallona amb un temps de 26.06. En 100 m lliures Ana Hopkin ha estat medalla d’or amb un temps de 54.20 i Michael Andrew ha guanyat els 100 m esquena amb un temps de 53.85. Yuliya Efimova s’ha penjat l’or en els 100 m braça amb un temps de 1.05.75. En aquesta prova la catalana Jèssica Vall del CN Sant Andreu ha estat tercera 1.07.40. La canadenca Taylor Ruck ha guanyat els 200 m esquena 2.08.46. Marco Koch ha estat el campió dels 200 m braça 2.08.79 i Boglarka Kapas ha estat or dels 200 m papallona amb 2.07.98. Kristof Milak ha estat or en els 100 m papallona 52.04. Thomas Dean de GBR ha guanyat els 200 m lliures amb un temps 1.47.30 i Miyu Namba ha tancat la competició amb l’or en els 400 m lliures 4.08.86.