NATACIÓ – Marina García, líder provisional de la classificació del Circuit Català de Trofeus de Natació

26 abr. 2022 | Natació

La nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació ja té una classificació general provisional oficial. En aquest sentit, enguany una de les novetats del Circuit de Trofeus és la classificació i com es reparteixen els premis econòmics. S’enduen premi els 25 millors en una classificació conjunta i mixta. Una altra de les novetats és que els nedadors i nedadores que puntuen a la general hauran d’haver participat com a mínim en 5 proves del Circuit. 

Aquest cap de setmana, el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, es va celebrar la cinquena prova del Circuit Català de Trofeus de Natació al CE Mediterrani amb el mític Trofeu Sant Jordi. Després d’aquesta competició ja hi ha classificació provisional oficial. Provisional perquè encara queden dues proves més, el 22 de maig el Trofeu Ciutat de l’Hospitalet i del 30 de juny al 3 de juliol el Trofeu Ciutat de Mataró i per tant encara hi ha molts nedadors que poden puntuar. Però ara per ara ja hi ha classificació general i la líder és: Marina Garcia del CN Sabadell que va aconseguir 820 punts a la prova del CN Sabadell en els 200 m braça. En segon lloc hi ha Albert Escrits del CN Sant Andreu amb 816 punts que va aconseguir a la prova del CN Sant Andreu en els 400 m lliures i en tercer lloc i molt a prop està Guillem Pujol del CN Mataró amb 815 punts que va fer a la primera prova del Circuit al CN Manresa en els 800 m lliures. 

Entre els 25 primers classificats es repartiran els 24.000 € de dotació econòmica que té aquesta nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació. 

 

CLASSIFICACIÓ GENERAL – CIRCUIT CATALÀ TROFEUS DE NATACIÓ

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE