NATACIÓ – Marina i Jèssica a la final dels 200 braça i el relleu de 4×100 mixt estils 8è de la final

21 maig 2021 | Natació

Després de 4 dies de competició i amb una actuació estelar del nedador de la selecció estatal Hugo González de Oliveira que va guanyar el bronze en 50 esquena el segon dia de competició i dues medalles espectaculars en aquest 4a jornada. A primera hora de la tarda del dijous 20 de maig es penjava la plata en els 100 m esquena i a última hora aconseguia el títol de campió d’Europa en els 200 m estils en una de les curses més brutals que mai s’han vist. González va recuperar la cinquena posició fins arribar a els últims metres amb un spring que li va donar l’or. Felicitats. 

Per altra les nedadores catalanes, Marina Garcia del CN Sabadell i Jèssica Vall del CN Sant Andreu tenien una cita amb la seva prova, els 200 m braça. Les dues van aconseguir classificar-se per la final del doble hectòmetre, Marina amb el 6è registre 2.24.25 i Jèssica amb el 7è, 2.24.50. Jèssica Vall va tornar a la piscina del DUNA ARENA a última hora de la tarda en el relleu de 4×100 mixt estils a on juntament amb Lidon Muñoz les dues del CN Sant Andreu i Alberto Lozano del CEMediterrani van nedar la final, quedant 8ens amb un temps de 3.49.90.  En el relleu de 4×200 m lliures Mario Molla i Miguel Duran del CN Terrassa van lluitar per poder aconseguir la plaça olímpica que estava en joc, però se’ls va escapar a la final, fent 7.13.49 i quedant sisens. El temps no va ser suficient per avançar en el rànking i poder assolir el bitllet olímpic

Per la seva banda Àfrica Zamorano va nedar el desempat per entrar a les semis dels 100 m esquena contra la finesa Mimosa Jallow, finalment la catalana no va aconseguir classificar-se. La resta de catalans que han participat en les últimes proves no ha pogut passar d’eliminatòries. Miguel Duran i Mario Molla del CN Terrassa en els 200 m lliures i Alberto Lozano en els 50 papallona . 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE