NATACIÓ – Mireia i Marina plaça segura pel Mundial de Gwangju 2019

11 abr. 2019 | Natació

Les dues nedadores catalanes han acabat el Campionat d’Espanya OPEN de Natació amb el bitllet assegurat per poder participar al Campionat del Món de Gwangju (Corea) del juliol del 2019. Tant la badalonina com la del CN Sabadell han acreditat la mínima a les eliminatòries, la mínima de les semis (necessària en el cas dels 200 m braça) i han quedat entre les dues primeres posicions a les respectives finals. Aquests eren els tres requisits per tenir plaça mundialista i en els dos casos els han complert a la perfecció. 

Mireia Belmonte ha acabat el Campionat amb 6 medalles d’or (400, 800, 1500 m lliures, 200 papallona i 200 i 400 m estils) i amb tres mínimes: 800 i 1500 m lliures i 400 m estils. En el cas de Marina Garcia ha aconseguit la medalla d’or en els 200 m braça amb les mínimes tant a les sessions eliminatòria com a les semis de la prova. Un cas diferent, però també destacable ha estat el de Jèssica Vall, que tot i el rècord d’Espanya a les semis dels 50 m braça i l’or en els 100 m braça, en cap de les proves ha pogut complir els tres requisits marcats per la Direcció Tècnica de la RFEN i per tant el bitllet directe a Gwangju encara no el té. 

 

Amb tot el Campionat d’Espanya OPEN, organitzat pel CN Sabadell amb un gran èxit i solvència, ha acabat amb 3 bitllets a Gwangju 2019 el de Belmonte, Garcia i Jimena Pérez en els 1500 m lliures. 

 

Resultats Campionat Espanya OPEN Natació

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE