NATACIÓ OPEN – Albert Escrits, doble rècord Circuit i Campionat en 800 m lliures

4 febr. 2017 | Natació

Albert Escrits del C.N.Sant Andreu ha batut el rècord del Campionat i del Circuit Català de Trofeus de Natació aquesta tarda a la prova dels 800 m lliures amb un temps de 8.01.89. Escrits ha estrenat una nova tarda de finals al Campionat de Catalunya OPEN al C.N.Terrassa a on en 800 m lliures Jimena Pérez, del Gredos San Diego, ha guanyat amb un temps de 8.45.65. Una tarda amb més rècords.

Ha estat Marta Gonzàlez del C.N.Sant Andreu qui ha guanyat els 100 m lliures amb un nou rècord del campionat 55.85, en nois el campió ha estat Lautaro Rodríguez del C.N.Terrassa 52.10. En els 50 m braça Jèssica Vall del C.N.Sant Andreu ha guanyat la prova amb un temps de 31.75, rècord del campionat. En categoria masculina el campió ha estat Mario Navea del C.N.Sant Andreu. Els Mallorquins Aina Herrero i Joan Lluís Pons han guanyat els 200 m papallona  2.16.11 ella i 2.01.18 ell. En 50 m esquena femenins Lidón Muñoz (C.N.Sant Andreu) ha aconseguit la medalla d’or amb un temps de 29.53 i Albert Puig (C.N.Terrassa) ha guanyat la prova masculina amb un temps de 26.44. Pel què fa als 400 m estils Catalina Corró del Bidasoa 21 s’ha endut la medalla d’or i Joan Lluís Pons ha fet el mateix en categoria masculina.

La tarda ha acabat amb els relleus de 4×200 m lliures a on el C.N.Sant Andreu ha guanyat tant en categoria masculina com femenina amb un temps de 7.35.96 els nois i 8.24.29 les noies.