NATACIÓ OPEN – Bona actuació dels joves nedadors i nedadores catalans

10 abr. 2017 | Natació

Quan estem a l’equador del Campionat d’Espanya Open de Primavera, els resultats dels nedadors i nedadores catalans, la majoria d’ells becats al CAR  per la Federació Catalana de Natació, estan essent rellevants.

Si en el passat Campionat d’Espanya junior ja van nedar per sota les mínimes exigides pel Ct. Europa jr i Ct. Món jr les nedadores Laia Martí del C.N.Barcelona, Júlia Pujades del C.N.Granollers i Andrea Prades del C.N.Atlètic Barceloneta, en aquest Open absolut se li han afegit els següents nedadors, tots ells nedant per sota la mínima del Ct. Europa jr:

-Àlex Ramos, del C.N.Sabadell, en 200m lliures amb un temps de 1.50.90

-Marcos Gil, del C.N.Granollers, en 1500m lliures ha realitzat un temps de 15.37.71

-Andrea Prades ha tornat a nedar per sota la mínima en els 200m esquena amb 2.15.04 i Cristina Garcia, del C.N.Lleida, també fent 2.15.27

-Laia Martí ha rebaixat el temps realitzat al Ct. Junior en els 100m braça, per tant ha tornat a nedar per sota el temps exigit, realitzant una marca de 1.09.84

-Esther Murillo, del C.N.Igualada, en els 200m lliures amb una marca de 2.01.72

 

Enhorabona a tots ells per les marques aconseguides i a la feina que dia rere dia fan els tècnics catalans al CAR juntament amb la col·laboració de professionals de tots els sectors. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE