NATACIÓ – Open de Sabadell, les mínimes olímpiques en joc

23 març 2021 | Natació

De dimecres 24 de març a diumenge 28 de març el CN Sabadell acollirà la XXI edició del Campionat d’Espanya Absolut Open Astralpool i també el XXXVII Campionat d’Espanya Junior.  Dues competicions a on els nedadors i nedadores tindran la oportunitat de fer les mínimes pels JJOO de Tokyo i també aconseguir la classificació pel Campionat d’Europa de Natació que es farà el mes de maig a Budapest. L’Open de Sabadell és doncs la competició més trascendental de la temporada a on estan en joc les classificacions internacionals. 

En aquest sentit, hi ha 4 nedadores catalanes que ja tenen les mínimes olímpiques, les van aconseguir el mes de desembre al Trofeu Internacional que es va nedar a Castelló. Jèssica Vall del CN Sant Andreu es va classificar pels JJOO en els 200 m braça, Mireia Belmonte ho va fer en els 1500 m lliures i en els 800 m lliures i Àfrca Zamorano del CN Sant Andreu va aconseguir la classificació olímpica en els 200 m equena. La nedadora catalana Marina Garcia del CN Sabadell i el nedador mallorquí del CN Sant Andreu Joanllu Pons van nedar per sota de la mínima però no van aconseguir la classificació. En aquest Open tindràn la oportunitat de poder aconseguir-ho.

Per aconseguir el bitllet olímpic a l’Open de Sabadell es necessita nedar per sota la mínima i quedar entre els dos primers. Per classificar-se pel Campionat d’Europa del mes de maig a Budapest (última oportunitat per poder anar als JJOO) cal ser el guanyador de la prova en aquest Open. Pel què fa els nedadors i nedadores juniors aquesta competició de Sabadell també els serveix per a fer mínimes de cara a les competicions internacionals que tenen aquest estiu. 

 

Tota la informació de l’Open de Sabadell la trobareu en el següent enllaç:

OPEN SABADELL 2021

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE