NATACIÓ – OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA a Terrassa

13 gen. 2021 | Natació

Del dijous 14 al diumenge 17 de gener el CN Terrassa acull una de les competicions opens de natació més importants per a començar aquest 2021. L’open internacional Catalunya de natació es celebrarà amb totes les mesures de sanitat i protocols de seguretat i per tant en format de competició bombolla. La Federació Catalana de Natació en el decurs de la primera onada de la pandèmia de la COVID-19 ja va elaborar tots els protocols de competció adaptats a les exigències sanitàries del moment que estem vivint, protocols aprovats per les autoritats catalanes i que van ser tota una innovació, pots consultar els protocols –  NORMATIVES ESPORTIVES COVID-19 – 

En aquest sentit la competició de natació ha adaptat el seu format i es nedaran cada dia 3 sessions en format contrarellotge. Cada sessió tindrà només 4 proves i això permetrà que hi hagi circulació de nedadors i nedadores a la piscina i que per tant no hi hagi cap tipus d’aglomeració. També s’han designat els espais per als equips a la grada i els temps dels escalfaments. La competició serà a porta tancada i no hi haurà lliurament de medalles. 

Les primeres espases de la natació catalana i estatal participaran en aquesta competició internacional, que està dins del calendari de la FINA i que per tant serveix per acreditar mínimes olímpiques. Per tant, Terrassa serà un bon tret de sortida per testar l’estat de forma de tots els nedadors i nedadores en aquest any olímpic i excepcional en quant a mesures sanitàries. 

 

RESULTATS I INFORMACIÓ –  OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA NATACIÓ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE