NATACIÓ – PRESENTAT EL 44è TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

16 maig 2023 | Natació

Aquest migdia, s’ha presentat el 44è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona a la Piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu.

Una competició que forma part del Circuit Mare Nostrum, que organitzen conjuntament la Federació Monegasca de Natació, el CN Canet 66 en Roussillon, el CN Sant Andreu i la Federació Catalana de Natació.

En aquesta ocasió, la competició compta amb 629 participants de més de 40 països diferents i el format seguirà el patró de cada any: durant els matins se celebraran les eliminatòries (8.30h) i a les tardes les finals A (17h) i les finals B (19.10h).

Àngel Benet, President del CN Sant Andreu, ha manifestat que aquesta edició és molt especial perquè fa 30 anys que se celebra al Club. L’any 1992, coincidint amb Barcelona’92, es va inaugurar la Pere Serrat i va servir de piscina d’entrenament per als Jocs. L’any següent, ja va albergar el TICB.

Benet ha agraït la confiança que la Federació Catalana de Natació i l’Ajuntament de Barcelona han dipositat en el Club per a l’organització d’aquest esdeveniment tan important per a la natació catalana i per a la ciutat.

I ha afegit que enguany, el TICB és classificatori pel Campionat del Món, així que l’espectacle està assegurat.

Ramon Bosch, President de la Federació Catalana de Natació, ha dit que aquesta competició esdevé la “Festa de la Natació a casa nostra, sobretot tenint en compte el prestigiós llistat de grans campions olímpics i recordistes mundials que participen any rere any”.

Bosch ha donat les gràcies al CN Sant Andreu “perquè ha convertit aquesta competició en un referent mundial”.

David Escudé, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha volgut agrair la tasca dels Clubs de la ciutat que fan possible esdeveniments com el TICB. I ha fet extensius els agraïments als nedadors i nedadores que, amb el seu esforç diari, són el mirall de les futures generacions.

La presentació també ha comptat amb la presència de Jordi Jou i les 4 nedadores del CN Sant Andreu ja classificades per al Mundial de Fukuoka, Jèssica Vall, Àfrica Zamorano, Ainhoa Campabadal i Emma Carrasco.

Gràcies al gran nivell internacional del Gran Premi, la Televisió de Catalunya torna a fer una aposta clara retransmetent en directe totes les finals A per Esport 3.

Tota la informació

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE