NATACIÓ – Super estrelles al 40è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

12 juny 2019 | Natació

Un any més el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona torna a la ciutat comtal de la mà del CN Sant Andreu. La competició, que aquest any celebra el seu 40 aniversari, serà la que tancarà el Mare Nostrum Swim Tour. Aquest 2019 un dels circuits més antics d’Europa va començar el dissabte 8 i diumenge 9 de juny a Mònaco, va seguir els dies 11 i 12 de juny a Canet en Roussilon i tancarà els dies 15 i 16 de juny a Barcelona amb la competició de la FCN que organitza el CN Sant Andreu. 

A Barcelona s’hi han inscrit més de 600 nedadors i nedadores d’arreu del món, de més de 119 clubs i països. Una super competició amb unes quantes super estrelles. Campions i campiones olímpiques, campions i campiones del món i d’Europa. Entre totes i tots un super cartell de luxe per una de les competicions internacionals de més rellevància. Noms com el del campió olímpic, del món i campió d’Europa i actual rècord del món Adam Peaty en els 50 braça, la bracista russa campiona del Món, campiona d’Europa i subcampiona olímpica Yuliya Efimova. El campió del món i d’Europa dels 50 papallona i els 50 lliures, l’anglès Benjamin Proud. La campiona olímpica dels 50 m lliures i medallista del món i europea, la danesa Pernille Blume. La tres cops campiona olímpica Katinka Hosszu que també és campiona del Món i campiona d’Europa. I com no, les estrelles locals com Mireia Belmonte, campiona olímpica, campiona del món i campiona d’Europa i la nedadora del CN Sant Andreu, Jèssica Vall, plata en 200 m braça en l’últim campionat d’Europa. Tots ells ompliran la piscina del club català durant dos dies més que intensos a on la natació mundial mirarà de nou a Barcelona. 

A més a més, tal i com ha destacat el President de la FCN, Enric Bertrán, a la presentació que s’ha fet avui al CN Sant Andreu, “aquest any el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona també servirà per a què els nedadors de casa puguin fer les mínimes pel Mundial, per tant, doble expectació en una competició de dos dies molt intensos i amb noms i cognoms de rellevància mundial”.

 

TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ EN ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS

INFO AND RESULTS: http://competicions.natacio.cat/2019/TICB2019/

 

APP FOR

– iOS :

https://itunes.apple.com/fr/app/mare-nostrum-swim-tour/id1466590904?mt=8

– Android :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodbarber.marenostrum2&hl=fr

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE