NATACIO WINDSOR 2016 – Mireia Belmonte, baixa per malaltia

7 des. 2016 | Natació

En aquesta segona jornada del Campionat del Món de piscina curta de Windsor, Canadà, només hi havia la participació catalana de Mireia Belmonte. La de Badalona tenia un repte imponent: els 200 m papallona i els 800 m lliures, amb mitja hora de diferència.

 

Totes les alarmes han saltat a la segona part de la prova dels 200 m papallona quan ja es veia que alguna cosa passava a la nedadora catalana. L’actual campiona olímpica ha fet un temps de 2.10.21, 19a i per tant fora de la final. Minuts abans de les eliminatòries de 800 m lliures la RFEN ha comunicat per twitter que Mireia Belmonte seria baixa a la prova de fons a causa d’una malaltia: traqueítis aguda amb dificultat per ventilar, un fort encostipat que dificulta la respiració i que per tant afecta el rendiment en competició dels esportistes d’elit, tal i com comunica la web RFEN.

Ara cal esperar a veure com evoluciona la nedadora i si divendres podrà nedar els 400 m lliures. Per altra banda, Jèssica Vall, nedarà demà dijous les eliminatòries dels 100 m estils.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE