SALTS – 37 medalles catalanes al Campionat d’Espanya

21 jul. 2018 | Salts

El Campionat d’Espanya de grups d’edat de salts ha acabat aquesta temporada amb 37 medalles de saltadores i saltadors catalans.

En Trampolí 1m de la categoria A, la campiona ha estat Laia Peinador, del CN Barcelona i en la B, Mar Ribera, del mateix club, ha acabat tercera. En Trampolí 1m C femení, Mar Ortega s’ha emportat la plata i Cloe Grávalos el bronze, ambdues del CN Barcelona, i en masculí, Pau Comas ha aconseguit la medalla d’or i Arnau Guerrero, també del club de la Barceloneta, la de bronze. En la mateixa prova de la categoria D, Biel Clemente, del CN Barcelona, ha estat el guanyador en la modalitat masculina i Lucia Widline, del CN Joan Pelegrí, guanyadora en la femenina.

En Trampolí 3m A Laia Peinador ha acabat primera i en 3m B, Pol Vila, del CN Barcelona, ha aconseguit la tercera posició. En la mateixa competició de la categoria C femenina, Cloe Grávalos ha estat segona i Mar Ortega tercera, mentre que en la masculina, Pau Comas ha estat el campió, Santiago Pemán sotscampió i Arnau Guerrero tercer, tots ells i elles del CN Barcelona. En 3m D, Lucia Widline ha guanyat la prova femenina i Biel Clemente s’ha situat segon a la masculina.

En plataforma A, Laia Peinador ha tornat a proclamar-se campiona i en la categoria B l’or ha estat per Mar Ribera i la plata per Paula de Mayo en la prova femenina i l’or per Pol Vila en la masculina. La competició de Plataforma C ha portat cinc medalles més per les saltadores i saltadors catalans, or per Cloe Grávalos i plata per Mar Ortega en la competició femenina i or per Pau Comas, plata per Martí Llop i bronze per Max Liñan en la masculina, tots ells del CN Barcelona. En Plataforma D, Biel Clemente ha acabat segon i Lucia Widline tercera.

Finalment, el CN Barcelona s’ha proclamat campió d’Espanya Infantil i la Federació Catalana de Natació ha estat guardonada com a millor Federació Infantil. La competició, celebrada el 19 i 20 de juliol al centre M-86 de Madrid, ha comptat amb la participació de 16 saltadores i saltadors catalans.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE