SALTS / AAOO ROMA 22 – Max Liñán i Guillem Pujol tanquen la participació catalana al Campionat d’Europa

22 ag. 2022 | Salts

El sataldor català Max Liñán i el nedador d’aigües obertes Guillem Pujol han estat els dos últims esportistes catalans en participar al Campionat d’Europa de Roma 22. 

 

Max Liñán, saltador del CN Barcelona, va debutar en categoria sènior en un Europeu i ho va fer en els salts sincronitzats mixts des de 3 metres. Tant ell, com la seva parella de salts, Rocío Velázquez, van saltar directament a la final i van acabar en setena posició. Un cop acabada la prova tots dos estaven contents i satisfets amb l’actuació. Max Liñán va declarar que “estic molt content perquè he debutat en un europeu essent un dels dos saltadors més joves que hi ha aquí. La prova ens ha anat super bé, no hem fallat cap salt i hem complert tots els objectius.”

max liñan roma 22

Per la seva banda, Guillem Pujol, el nedador català de Blanes i que neda amb el CN Mataró, va nedar 3 proves en aquest Europeu de Roma. Els 5k a on va acabar 13è, els 10k a on va ser 10è i va formar part de la prova del relleu que van acabar 4ts i que va tancar totes les competicions d’aigües obertes. Unes proves que van ser molt accidentades a causa del vent i el mal temps a la platja d’Òstia, fins al punt que es van canviar de data i hora en diverses ocasions. En el cas dels 25k a meitat de la prova es va haver de cancel·lar a causa del mal temps i del mal estat del mar. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE