SALTS – C.N. Barcelona campió d’Espanya en la categoria masculina

4 març 2018 | Salts

El C.N. Barcelona ha guanyat el Campionat d’Espanya de grups d’edat de salts de la categoria masculina. El club barcelonès s’ha endut un total de 19 medalles dels seus saltadors i saltadores.

Durant la jornada de divendres, Laia Peinador va aconseguir la medalla de plata en Plataforma A; Pol Vila or i Mar Ribera bronze en Trampolí 3m B, i Pau Comas or, Arnau Guerrero plata, Max Liñan bronze i Mar Ortega bronze en Trampolí 1m C.

En la segona jornada, Laia Peinador va aconseguir la medalla de plata en Trampolí 1m A, i en Plataforma C Pau Comas va assolir la primera posició, Max Liñan la segona i Martí Llop i Mar Ortega la tercera.

A més, durant la tercera jornada, Paula de Moya ha guanyat l’or i Mar Ribera la plata en Plataforma B; en Trampolí 3m C, Pau Comas ha quedat primer per tercera vegada en el Campionat d’Espanya i Max Liñan tercer. Per últim, Pol Vila ha estat campió en Plataforma B.

La competició, que s’ha celebrat a les piscines M86 de Madrid del 2 al 4 de març, ha acabat amb dues plates: Pol Vila en trampolí 1B i Laia Peinador en trampolí 3A.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE