SALTS – C.N.Barcelona subcampió d’Espanya absolut

6 març 2017 | Salts

Espectacular l’actuació de les saltadores catalanes del C.N.Barcelona al Campionat d’Espanya de salts que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Madrid. Les noies del club català han aconseguit 4 medalles i han acabat segones a la classificació conjunta de clubs. Felicitats. 

 

La primera medalla de la competició va ser per a Paula Gilabert en el trampolí de 3 metres. Gilabert va fer bronze. Després va tocar el torn de la plataforma a on la júnior i debutant Laia Peinador va quedar campiona d’Espanya. Peinador ha guanyat l’or en totes les proves de la seva categoria junior, a més de l’or en plataforma absoluta, magnífica la seva actuació. La medalla d’or no va ser l’única, ja que Anna Prat es va penjar la plata a la mateixa prova. Les dues saltadores, Paula Gilabert i Laia Peinador, van tornar al podi en els salts sincronitzats de 3 metres, ni més ni menys que una nova medalla d’or. 

Brillant l’actuació dels salts catalans en aquest campionat d’Espanya, felicitats a tots els saltadors i saltadores a més dels seus tècnics i totes les persones que de manera directa o indirecta treballen cada dia pels salts catalans. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE