SALTS – CN Barcelona campió masculí de la Copa Espanya en grups d’edat

28 març 2021 | Salts

Aquest cap de setmana el CN Barcelona s’ha proclamat el club campió de la Copa Espanya en grups d’edat de categoria masculina.  A més a més, les saltadores i saltadors catalans han aconseguit un total de 13 medalles i 4 mínimes per les competicions internacionals júnior d’aquesta temporada, a nivell Europeu i Mundial.

En la prova d’1m A, Pau Comas ha aconseguit la medalla d’or i la puntuació mínima pel Mundial Júnior. En 1m B, Cloe Grávalos ha estat tercera, Martí Llop primer i Biel Clemente segon, en les categories femenina i masculina respectivament. 

A la competició de 3m A, Pau Comas ha tornar a pujar a l’esglaó més alt del podi, aconseguint la mínima per l’Europeu Júnior mentre que Max Liñán ha acabat tercer. En 3m B, Cloe Grávalos i Martí Llop han guanyat la medalla de plata.

En Plataforma A, Paula de Moya s’ha classificat en primera posició així com Max Liñán, que ha ocupat la primera plaça i ha aconseguit la mínima per l’Europeu Júnior. En la mateixa prova, Pol Vila ha quedat en tercera posició. Per últim. En Plataforma B, Cloe Grávalos ha estat plata amb la puntuació mínima Europea Júnior i Martí Llop ha estat tercer de la classificació masculina.

Les 13 saltadores i saltadors del CN Barcelona i el CN Pelegrí han fet un paper excel·lent a la competició estatal de salts, celebrada del 26 al 28 de març a la piscina M86 de Madrid.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE