SALTS – Pau Comas i Max Liñan espectaculars al Mundial Júnior de Kíev

8 des. 2021 | Salts

Brutal els dos joves saltadors catalans que per primera vegada han participat a un campionat del món júnior. Si al 2016 ho feia Paula Gilabert per primera vegada a la història dels salts catalans, ara ho han fet dos joves saltadors. Pau Comas i Max Liñan, del CN Barcelona, becats per la Federació Catalana de Natació i entrenats a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat sota la batuta del tècnic de la FCN, Agustín Sánchez, l’home que està al darrera dels èxits dels salts catalans. Ell juntament amb la direcció tècnica de Mar Rovira i amb totes i tots els tècnics, directius i jutges han fet que aquest esport a poc a poc vagi agafant la dimensió que es mereix. Però l’home clau, qui ha fet el clic i ha convertit els nostres saltadors en esportistes de nivell internacional ha estat el tècnic Agustín Sánchez. 

 

En aquest Mundial Júnior Pau Comas venia d’haver fet una medalla de plata a l’Europeu Júnior del mes de juny, la primera medalla internacional en la història dels salts catalans. Comas, a la prova d’1 metre del Mundial es va classificar 4t per la final i va quedar 9è. En el cas de Max Liñán especialista en plataforma, també va entrar a la final i va acabar com a 6è del món. Aquestes dues fites ja eren de prou transcendència com per valorar la seva actuació en el Mundial com a un èxit total, però els quedava encara la prova de 3 metres a on tots dos van entrar a la final. Comas i Liñán van acabar els 3 metres en vuitena i onzena posició respectivament. 

 

Enhorabona als dos saltadors, al tècnic Agus Sánchez, als salts catalans en general i a totes les persones que any rere any segueixen treballant, sense rendir-se, per aquest esport increïble. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE