SALTS – Pau Comas i Max Liñan per primera vegada a un Mundial Júnior

1 des. 2021 | Salts

Increïble el què estan aconseguint els salts catalans en els últims anys. I és que aquest 2021 per primera vegada dos saltadors catalans participaran en un Mundial Júnior. Pau Comas i Max Liñan seran aquests dies a Kíev per a participar al Campionat del Món Júnior de salts. La primera esportista catalana en participar en un Mundial Júnior va ser Paula Gilabert que al 2016 va anar a Kazan. 

Els dos saltadors catalans són del CN Barcelona però s’entrenen a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat becats per la Federació Catalana de Natació i sota la batuta del tècnic Agustín Sánchez. Pau Comas i Max Liñan participaran en aquest Mundial en la categoria B i en dues proves cadascun d’ells. Per tots dos aquesta és la seva segona gran competició d’aquest 2021, el mes de juny ja van ser al Campionat d’Europa Júnior a on Pau Comas es va penjar la medalla de plata. Comas és l’actual subcampió d’Europa en trampolí 1 metre i el primer saltador català en aconseguir una medalla internacional.

El Mundial comença el 2 de desembre però els saltadors catalans no debutaran fins el diumenge 5 de desembre que serà quan Comas participarà a la prova d’1 metre. Al dia següent, 6 de desembre, serà el torn de Liñan a la prova de plataforma i el dia 7 de desembre els dos saltadors participaran al 3 metres. 

 

FINA WORLD DIVING CHAMPIONSHIPS 2021

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE