SINCRONITZADA – La sincro catalana té una cita amb les WORLD SERIES

26 maig 2017 | Nat. Artística

Aquest cap de setmana el C.N.Metrpole, a Las Palmas de Gran Canaria, acollirà el Campionat d’Espanya de natació sincronitzada “Infantas de España”. Una competició dual amb medalles estatals i internacionals i que aquest any s’ha inclòs en el circuit Mundial de la FINA WORLD SERIES.

En aquest sentit durant tot el cap de setmana podrem veure les noves coreografies de la selecció estatal, formada per una majoria de nedadores catalanes, entre les quals destaca la solista Ona Carbonell (C.N.Sabadell) que també fa duet amb la catalana del C.N.Kallipolis Paula Ramírez i el duet mixt català format per Berta Ferreras del C.N.Kallipolis i Pau Ribes del C.N. Granollers. Tots ells hauran de competir amb rivals com Ucraïna, França, Bielorússia, Hongria, Japó. Per altra banda, els clubs catalans que participaran a la competició estatal seran el C.N.Kallipolis, el C.N.Granollers i el C.N.Sabadell. 

Tot i que la competició comença aquest divendres a la tarda, les primeres finals es podran veure a partir de dissabte 27 de maig a les 13.15 h amb la final de COMBO, a les 17.15h la final de SOLO i a les 20h la final d’EQUIP. Diumenge 28 de maig a les 10h final de DUET i a les 12h final de DUET MIXT, la competició acabarà amb la rutina HIGHLIGHT a les 13.15h. 

TOTA LA INFORMACIÓ DE LA COMPETICIÓ AQUÍ 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE