WATERPOLO – 100% a la Municipal de Montjuic. Campionat de Catalunya aleví, benjamí i infantil

21 juny 2017 | Waterpolo

Comencen un any més els Campionats de Catalunya a la piscina Municipal de Montjuic. Dijous 22 i Divendres 23 serà el torn dels alevins, diumenge 25 els benjamins i dilluns 26 i dimarts 27 jugaran el Campionat de Catalunya els infantils. 5 dies de waterpolo non stop en una piscina embelmàtica de la ciutat de Barcelona. 

Les finals del Campionat de Catalunya aleví es jugaran el dia 23 de juny al migdia, la final femenina a les 14.20 h i la mixte a les 15.40h. El dia de Sant Joan la competició s’atura per reiniciar-se el diumenge 25 de juny. Aquest dia serà el torn dels més petits de tots, els benjamins, que tindran una jornada molt intensa de competició essent a les 20.10 h la final. Dilluns i dimarts la competició seguirà amb el Campionat de Catalunya Infantil, les finals es jugaran el 27 a les 17.30 h les noies i a les 19.30 h els equips mixtes. 

 

Amb tots això en cada lliurement de medalles, també es lliuraran els Premis Anuari, en el cas d’aquestes categories es lliurarà el Premi Anuari al Fair Play, més info aquí

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ FEMENÍ 

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MIXTE

CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL FEMENÍ

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL MIXTE

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE