WATERPOLO – 6 clubs catalans al Campionat d’Espanya Infantil

27 juny 2018 | Waterpolo

L’activitat de waterpolo és molt intensa aquests dies, mentre a la Municipal de Montjuïc s’estan celebrant els campionats de Catalunya, ara ja els Benjamins i el cap de setmana els juvenils al CN Barcelona, aquest dijous comença el Campionat d’Espanya Infantil tant en categoria masculina com femenina amb la presència de 6 clubs catalans. 

 

Els nois es desplaçaran fins a Elx per a participar en una competició amb un gran nombre d’equips. Els clubs catalans que jugaran aquest campionat són: CN Barcelona, CN Terrassa, CN Atlètic-Barceloneta i CN Molins de Rei. El campionat tindrà una fase prèvia de grups que durarà tot dijous i divendres. Dissabte i diumenge serà el torn de la fase final, essent la final per l’or a les 17h.

Les noies viatjaran fins a Madrid a on divendres començaran la competició. Els equips catalans que participaran en aquest Campionat d’Espanya Infantil femení són: CN Mataró, CN Terrassa i CE Mediterrani. Divendres tot el dia i dissabte al matí serà el torn per la fase prèvia. Dissabte a la tarda i diumenge la fase final, el partit per l’or es jugarà a les 18h. 

 

Tota la informació en els següents enllaços

CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL MASCULÍ

CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL FEMENÍ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE