WATERPOLO – Astralpool CN Sabadell campiĆ³ de la Liga Premaat 2018-19

18 maig 2019 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell ha aconseguit aquesta tarda el dissetĆØ tĆ­tol de lliga, el novĆØ consecutiu, de la seva histĆ²ria. Les vallesanes s’han imposat al CN Sant Andreu en el segon partit de la gran Final dels Playoff de la DivisiĆ³ d’Honor Femenina per 13 a 16.

El CN Sant Andreu ha comenƧat el partit oferint una gran resistĆØncia a l’Astralpool CN Sabadell, tancant el primer quart a favor seu (4-3). L’empat en el segon parcial (4-4) ha fet que les andreuenques seguissin dominant el marcador deixant-lo 8 a 7 a la mitja part, perĆ² a partir del tercer quart les del VallĆØs han agafat l’embranzida suficient com per sentenciar el partit amb un 13 a 16 (Ćŗltims parcials 3-6 i 2-3).

El segon partit de la final Playoff DHF de la Liga Premaat s’ha jugat a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu, esgotant la possibilitat de celebrar un tercer partit de desempat.