WATERPOLO – ASTRALPOOL CN Sabadell i CN Mataró Goufone tornada dels quarts de final EUROLEAGUE

12 març 2021 | Waterpolo

Partit absolutament trascendental el d’aquest dissabte 13 de març per a dos equips catalans a la màxima competició europea de waterpolo, l’Euroleague. Astralpool CN Sabadell i CN Mataró Goufone jugaran la tornada dels quarts de final afrontant un partit fora de casa però amb resultats a l’anada molt diferents. 

En el cas de les del Vallès, jugaran a les 14.00 h contra l’Olympiacos Piraeus amb un resultat a l’anada favorable a les catalanes per dos gols, 14-12. Una avantatge que hauran de fer valdre en una de les piscines sempre complicades i amb un equip acostumat a lluitar aquest tipus de partits. Però les de Sabadell tenen com objectiu la classificació i poder tornar a ser en una FINAL 4 i optar a aixecar una nova copa de campiones d’Europa, ja en tenen 5 a les seves vitrines.

En le cas de les del Maresme la situació és una mica més complicada ja que han de recuperar un 9 a 12 de l’anada contra l’equip hongarès del UVSE. El partit en terres hongareses serà a les 19.30 h. Les de Dani Ballart saben que no tenen una classificació senzilla recuperar 3 gols i poder vencer a les magiars serà una croada molt difícil, però no impossible. L’equip de Mataró encara no ha dit la última paraula i també es vol comptar entre els 4 millors equips d’Europa, tot i que coneix molt bé, que si no aconsegueix la classificació jugarà la FINAL 4 de la LEN Trophy, una competició que ha guanyat en una ocasió i que també ha estat bronze. 

Els equips que superin el partit de tornada de quarts i que aconsegueixin la classificació jugaran la FINAL 4 de l’Euroleague els dies 30 d’abril i 1 de maig. Els partits que no aconseguexin aquesta classificació jugaran la FINAL 4 de la LEN Trophy els dies 16 i 17 d’abril. 

 

FOTO: CN MATARÓ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE