WATERPOLO – Astralpool CN Sabadell s’endú el primer partit de les semis EURO CUP

13 gen. 2022 | Waterpolo

Semifinal catalana de luxe de l’Euro Cup de waterpolo, entre el CN Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell ahir a la Nova Escullera. Els cenebistes jugaven a casa un partit decisiu per avançar cap a la final de la segona competició europea, i jugaven contra un altre club català, l’Astralpool CN Sabadell. Un partit intens, que tindrà la seva tornada el dia 9 de febrer a Can LLong. Per aquesta tornada els vallesans tindran aventatge, primer per la victòria d’ahir per 10 a 12 i després perquè jugaran a casa.

El matx va ser molt intens i durant la primera meitat els dos equips van lluitar cara a cara, un primer parcial de 1 a 3 que després els de casa van compensar amb un resultat del quart de 4 a 2 i per tant arribaven a la meitat amb un 5-5 al marcador. Però el tercer quart va ser excepcional pels vallesans que van aconseguir un 1 a 7 que va ser definitiu, ja que entraven als últims 8 minuts de partit amb un 6-12 al marcador que assegurava la victòria. Tot i així els del cenebé van tornar a apretar per intentar escurçar distàncies i tot i el parcial de 4-0 no van poder superar el rival. El resultat final va ser de 10 a 12 i ara a veure què passa a la tornada, el 9 de febrer a Can Llong.