WATERPOLO – Astralpool CN Sabadell sotscampiones de l’Eurolliga

3 abr. 2022 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell s’ha proclamat sotscampiĆ³ de l’Eurolliga d’aquesta temporada desprĆ©s de fer un grandĆ­ssim paper a la mĆ xima competiciĆ³ de clubs del continent europeu.

Les vallesanes van aterrar a Atenes el passat divendres per jugar la Final Four, buscant el 6ĆØ tĆ­tol d’Eurolliga de la seva histĆ²ria. Ahir a la tarda, l’equip del VallĆØs va guanyar la semifinal contra el Plebiscito Padova per 9 a 8 (parcials: 2-2, 2-1, 5-0, 0-5). Aquesta tarda, perĆ², les sabadellenques han perdut la final contra l’Olympiacos Piraeus per 11 a 7. Un partit on l’equip grec ha dominat el marcador des de l’inici, anotant un 4-1 a la primera part. Al segon i el tercer parcial han empatat a 1 i a 3, perĆ² al darrer quart les gregues han sentenciat el partit amb un 3-2.