WATERPOLO AUCKLAND 2016 – PLATA DE LUXE!!!

18 des. 2016 | Waterpolo

La selecció juvenil femenina de waterpolo, amb 8 jugadores catalanes d’un total de 12, i amb el tècnic de la Federació Catalana de Natació, Jordi Valls s’ha penjat aquesta matinada la medalla de plata al Mundial de Auckland. Una plata de luxe que escriu una nova pàgina a la història del nostre esport. 

Les joves jugadores han perdut a la final contra Rússia per 9 a 7 en un partit a on les ibèriques han donat la cara i han demostrat la seva qualitat com a equip. L’inici del matx ha anat en contra dels interessos de les espanyoles amb un 2-1 d’entrada que ha acabat essent un 3-1 al final de la primera part. En el segon període la concentració i la capacitat de lluita de les nostres ha fet possible l’empat a 4. El partit s’ha reiniciat i el tercer quart ha acabat amb un 7 a 5 que era perillós. Tot i el marcador les de Jordi Valls en cap moment s’han rendit i han aconseguit marcar a menys de dos minuts pel final un 8 a 7 que donava moltes opcions. Però les russes no volien deixar escapar l’or i han fet el 9 a 7 definitiu. 

Una plata per unes noies que han fet un gran campionat del Món. Una plata pel waterpolo català que ha aportat 9 jugadores a la selecció. Una plata per la història d’aquest esport, una plata pel futur. Una plata per Alejandra Aznar, Carmen Baringo, Paula Crespi, Mireia Guiral del C.N.Sant Andreu; Alba Bonamusa del C.N.Mataró; Sandra Domene del C.N.Terrassa; Blanca Goset del C.E.Mediterrani; Paula Leiton del C.N.Sabadell i Paula Rutger del C.N.Rubí.

FELICITATS!! 

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE