WATERPOLO BCNWP2018 – Fes-te voluntari!!

10 gen. 2018 | Waterpolo

Aquells aficionats al waterpolo i amants dels grans esdeveniments esportius internacionals ja poden realitzar la sol·licitud per formar part del col·lectiu de voluntaris dels Campionats d’Europa de waterpolo Barcelona 2018. El tràmit és molt senzill i es pot fer a través de la pàgina web oficial dels Campionats: www.wp2018bcn.com

El període d’inscripcions conclourà el 15 de juny, un mes abans de l’inici de Barcelona 2018. Els aspirants hauran d’efectuar una formació general i realitzar una entrevista personal que servirà perquè el departament de voluntaris de l’esdeveniment els assigni la seva tasca durant la fase operativa.

S’oferiran en total 170 posicions en diferents funcions i àrees de gestió que es repetiran en quatre torns durant els Campionats.

Poden inscriure’s aspirants de tot el món amb una única condició: que hagin complert els 18 anys, o els 16 amb autorització del pare, mare o tutor legal.

Els futurs voluntaris podran estar en contacte amb l’organització a través d’un correu electrònic propi: voluntaris@wp2018bcn.com

Barcelona 2018 es disputarà entre el 14 i el 28 de juliol d’aquest any a les piscines Bernat Picornell

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE