WATERPOLO – Bronze pel CNAB a la Final 8

9 juny 2018 | Waterpolo

El CN AtlĆØtic-Barceloneta s’ha proclamat tercer de la Final 8 desprĆ©s de guanyar contra el Jug Dubrovnik croata per 14 a 8. Els mariners han disputat la final per la tercera i la quarta posiciĆ³ desprĆ©s de perdre el partit de semifinals per 6 a 4 contra l’Olympiacos grec, l’equip que avui s’ha penjat la medalla d’or de la mĆ xima competiciĆ³ europea de clubs.

Durant la final pel bronze, el CN AtlĆØtic-Barceloneta ha estrenat el marcador amb 4 gols que ha anotat amb nomĆ©s cinc minuts de joc i s’ha mantingut superior respecte el Jug Dubrovnik fins al final del partit. El primer quart ha acabat 4 a 1 a favor dels barcelonins, el segon 6 a 4 (parcial 2-3) i a la tercera part s’han reafirmat amb un 12 a 7 (parcial 6-3) que ha marcat una gran distĆ ncia amb l’equip croata. Finalment el partit ha acabat 14 a 8 (parcial 2-1), un resultat que els ha permĆØs situar-se al tercer esglaĆ³ del podi europeu.

L’equip ja acumula tres bronzes a la LEN Champions League (2013 i 2015) i amb aquesta competiciĆ³ tanca una temporada mĆ©s entre els millors clubs del panorama internacional.