WATERPOLO – Bronze per la selecció masculina a l’Europa Cup

7 abr. 2019 | Waterpolo

La selecció masculina de waterpolo ha acabat tercera a la FINA/LEN World League Europa Cup de la temporada 2018-19.

Els jugadors van començar quarts de final amb una victòria contra Sèrbia per 13 a 12. Els ibèrics van dominar el marcador des del principi del partit, amb superioritat als dos primers parcials: 5 – 4 i 3 – 1. Els dels Balcans van prémer l’accelerador a la segona meitat del partit però ja no van aconseguir atrapar la selecció estatal (parcials 3 – 4 i 2 – 3).

El partit pel bronze ha començat a favor de l’equip de la RFEN amb un primer quart 1 – 3. A la segona part, Itàlia ha fet un parcial 2 – 0 que els ha situat en empat però al tercer quart han tornat a perdre pistonada amb un parcial de 3 – 5. El partit ha quedat sentenciat a favor de la selecció estatal amb un empat a 1 en el darrer parcial.

La selecció estatal, formada Ã­ntegrament per jugadors de clubs catalans, s’ha disputat l’Europa Cup World League entre els 8 millors equips del continent d’aquesta temporada. La competició, celebrada a la ciutat croata de Zagreb, ha acabat amb la victòria d’Hongria.