WATERPOLO BUDAPEST 2017 – La selecció femenina a quarts de final!!

22 jul. 2017 | Waterpolo

Les noies de Miki Oca ho han fet, han aconseguit superar un dels partits claus del Mundial de Budapest, els 1/8 de final contra Xina i per tant classificar-se pels quarts de final.

Tot i que a la primera part les coses no semblaven que serien fàcils amb un parcial de 2 a 1 per Xina, les ibèriques han apretat l’accelaredor a la segona part fins aconseguir un parcial de 1-4 i per tant un resultat a favor de 3- 5. En el tercer periode el camí ha estat molt més senzill i el parcial de 1-5 deixava el marcador sentenciat amb 4-10. Els últims 8 minuts han servit per ampliar la diferència i acabar el matx amb 5 a 13 a favor de les nostres.

Ara toca els quarts de final, que no serà fàcil, el rival, Grècia, dilluns a les 22.00 h.