WATERPOLO BUDAPEST 2017 – Les noies perden el partit contra USA

18 jul. 2017 | Waterpolo

La selecciĆ³ femenina de waterpolo ha  jugat avui el partit contra la potentĆ­ssima selecciĆ³ d’USA. L’encontre estava emmarcat a la segona jornada de competiciĆ³ femenina del Campionat del MĆ³n de Budapest 2017.

La derrota ha estat per 12 a 8 amb un primer parcial tant contundent que ha marcat tot el partit, 6-1 per les nordamericanes. El segon quart l’han guanyat les ibĆØriques per 1-2, i per tant s’arribava a la segona part amb un 7 a 3 que obligava a les de Miki Oca a fer un gran esforƧ per escurƧar distĆ ncies. I ho han fet, durant els segĆ¼ents 8 minuts han empatat el parcial a 2 deixant un resultat de 9 – 5. Els Ćŗltims 8 minuts han servit per a quĆØ les nostres fessin 3 gols i les americanes tambĆ©, per tant 3-3 i 12-8 final del partit. Un encontre a on Espanya ha anat de menys a mĆ©s.

Proper partit dijous 20 de juliol a les 21.30 h contra Sud-ƀfrica.