WATERPOLO – C.N.Sabadell i C.N.Barcelona campions de Catalunya Infantil

28 juny 2017 | Waterpolo

Les piscines Municipals de Montjuic han acollit el Campionat de Catalunya Infantil tant en categoria mixte com femenina. Dos dies intensos de competició que van acabar dimarts al vespre amb la victòria femenina del C.N.Sabadell i la mixte del C.N.Barcelona. 

En el cas de les noies, el podi ha estat format pel C.N Sabadell, campiones de Catalunya, que han guanyat a la final al C.N.Sant Andreu per 9 a 6 a la tanda de penals. El C.N.Sant Andreu ha estat doncs el subcampió de Catalunya. La medalla de bronze ha estat pel C.N.Sant Feliu que ha vençut 7 a 5 al C.E.Mediterrani. La jugadora del C.N.Sant Feliu Anna Marcos ha estat premiada com a MVP del Campionat i el C.N.Sant Feliu ha rebut el Premi Anuari Fair Play.  

Pel què fa al campionat mixte, el C.N.Barcelona ha acabat com a campió de Catalunya, ja que ha guanyat a la final al C.N.Mataró per 11 a 5. Els del Maresme han estat els subcampions. La medalla de bronze ha estat pel C.N.Terrassa que s’ha imposat 13 a 3 al C.N.Atlètic Barceloneta. El jugador del C.N.Barcelona Ignasi Bargalló ha estat el MVP del Campionat i el C.N.Terrassa ha rebut el Premi Anuari Fair Play.  

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE