WATERPOLO – Calendari solidari amb jugadors i jugadores de clubs catalans

11 des. 2018 | Waterpolo

Jugadors i jugadores catalans han col·laborat amb el calendari solidari, promogut per BIWPA, i que destinarà tots els seus beneficis a la ONG Proactiva Open Arms, dedicada al rescat de nàufrags, molts d’ells refugiats que volen arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

El calendari té un cost de 10 euros i es pot obtenir a través d’aquest link. També ha comptat amb la implicació d’alguns dels clubs catalans com el CN Sabadell o el CN Sant Feliu, que l’han posat a la venda a les seves recepcions. Tots els beneficis seran destinats de forma íntegra a finançar les accions d’Open Arms.

Hi participen: 16 jugadors de 6 clubs (CN Sabadell, CN Atlètic-Barceloneta, CN Mataró, CE Mediterrani, CN Sant Andreu, CN Barcelona) han col·laborat amb el projecte: Adrià Delgado, Alberto Munárriz, Álvaro Granados, Anna Gual, Anni Espar, Clara Espar, Dani López Pinedo, Edu Lorrio, Fran Fernández, Helena Lloret, Mª Elena Sánchez, Marta Bach, Mati Ortiz, Miguel de Toro, Paula Leitón i Víctor Flores.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE