WATERPOLO – CAMPIONES D’EUROPA

10 set. 2022 | Waterpolo

Ho han tornat a fer, la selecció femenina de waterpolo ha aixecat la copa de CAMPIONES D’EUROPA a l’Spaladium Arena de Split. Les de Miki Oca han guanyat la final per 9 a 6 a Grècia en un partit molt solvent a on la defensa un cop més ha funcionat perfectament i ha estat la clau de la victòria. 

Amb aquesta copa de campiones, la selecció formada per totes les 14 jugadores de clubs catalans, ha aconseguit el seu tercer títol de campiona d’Europa, 2014, 2020, 2022. El millor d’aquest tercer títol és que els dos últims són consecutius, el 2020 a Budapest i ara el 2022 a Split. A més a més en aquest Europeu d’Split la portera catalana Martina Terré del CN Sant Andreu ha estat designada millor portera del Campionat. 

martina terre best goalie 2022

La Federació Catalana de Natació, en nom del seu President i de tota la Junta Directiva, felicita a les campiones d’Europa, als seus clubs per la gran tasca que han fet, fan i faran pel waterpolo català en general i pel waterpolo femení en concret. Per totes les persones que dia rere dia han treballat i treballen per a què aquest esport segueixi essent un referent a casa nostra, a Europa i al Món. 

Enhorabona: Anni Espar i Cristina Nogué del CN Mataró; Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia, Irene González i Nona Pérez del CN Sabadell; Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña del CN Terrassa; Paula Prats del CE Mediterrani, Elena Ruiz del CN Rubí i Martina Terré del CN Sant Andreu.

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE