WATERPOLO – CATALUNYA – USA, Centenari, Manel Estiarte i Manresa

8 juny 2021 | Waterpolo

Demà a les 19h el CN Minorisa serà l’escenari d’un partit de luxe. La selecció catalana absoluta contra la selecció d’USA. Un dels millors partits de waterpolo que es poden veure en aquests moments. ja que les noies de la selecció catalans són en la seva majoria la selecció estatal que competirà als JJOO de Tokyo 2021 i la selecció USA és la bicampiona olímpica i mundial i un dels millors equips de la història del waterpolo femeni. 

Aquest partidàs es jugarà a les Piscines Municipals del CN Minorisa, unes piscines que a partir de demà portaran el nom de Manel Estiarte, fill de la ciutat de Manresa i un dels millors jugadors de waterpolo de la història. Manel Estiarte estarà tan al partit com a la descoberta de la placa que lluïrà demà a les piscines de Manresa. Aquesta efemèride es celebra en el marc del Centenari de la FCN i per aquest motiu les piscines municipals Manel Estiarte Duocastella s’estraran amb un dels millors partits de waterpolo que es poden veure actualment, el Catalunya  – USA

L’encontre es podrà veure en directe per ESPORT 3 amb les veus de Xavi  Bardolet i un altre dels més grans jugadors de waterpolo, Jordi Sans. 

 

La selecció catalana convocada és la següent: 

CN MATARÓ: Alejandra Aznar, Marta Bach, Anni Espar, Ma Elena Sánchez

CE MEDITERRANI: Paula Crespí, Clara Espar, Roser Tarragó

CN SABADELL: Laura Ester, Judith Forca, Maica Garcia, Irene González

CN TERRASSA: Paula Leiton, Bea Ortiz, 

CN SANT ANDREU: Maria Palacio, Martina Terré

CN RUBÍ: Elena Ruiz

 

Nani Guiu, el director tècnic de waterpolo de la FCN serà el seleccionador i anirà acompanyat del Jordi Valls i Carla Fargas, staff tècnic de la FCN i en el cas de Valls, tècnic assistent de Miki Oca, el seleccionador estatal. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE