WATERPOLO CHAMPIONS – Astralpool CN Sabadell puntua a Europa

28 nov. 2017 | Waterpolo

VictĆ²ria per 12-10 de lā€™Astralpool CNSabadell contra Alphen holandĆØs en la tercera jornada de la mĆ xima competiciĆ³ europea de clubs de waterpolo. Els de Chava GĆ³mez amb aquesta victĆ²ria han aconseguit puntuar per primer cop a la Champions i sumar 3 punts, molt importants de cara a la classificaciĆ³ per la Final 8.

La primera part del matx ha acabat amb un empat a 1-1 en el marcador. Els dos equips han estat molt poc efectius en atac i el marcador ha estat curt i molt ajustat. En aquest sentit, el segon quart ha acabat tambĆ© amb empat, perĆ² a 4 gols. Mitja part i 5-5 en el marcador, en els segĆ¼ents perĆ­odes, perĆ², els de casa han aconseguit avanƧar-se en el marcador amb un 3-2 i en els Ćŗltims 8 minuts el 4-3 ha tancat el resultat amb un 12-10 definitiu.

Proper partit 9 de desembre contra Eger a Budapest.