WATERPOLO CHAMPIONS – Empat i derrota dels clubs catalans a la primera jornada

25 oct. 2017 | Waterpolo

Empat i derrota dels clubs catalans a la primera jornada de Champions League. El C.N.Sabadell ha perdut per 5 a 12 contra el Szolnoki i el C.N.AtlĆØtic Barceloneta ha acabat amb empat a 7 el partit contra l’Olympiacos.

El C.N.Sabadell ha debutat amb derrota contra un dels grans d’Europa i actual campiĆ³ de la Champions League, el Szolnoki hongarĆØs, que a mĆ©s aquest any torna a ser un dels favorits per tornar a aixecar la copa de la mĆ xima competiciĆ³ Europea. Els de Chava GĆ³mez no han tingut cap opciĆ³ davant del potent rival i ha acabat el partit 5 a 12 pels hongaresos. El proper partit de champions pels vallesans serĆ  el 8 de novembre contra Spandau 04 Berlin a la piscina alemanya.

El C.N.AtlĆØtic Barceloneta ha debutat amb un empat a 7 contra l’Olympiacos en un partit lent i trabat. Els de Chus MartĆ­n han arribat a la mitja part guanyant 3-2 i la tercera part tambĆ© ha acabat amb avantatge pels catalans per 4-3. PerĆ² ha estat en els Ćŗltims 8 minuts quan el partit ha pres un altre ritme, els grec han empatat a 4 i desprĆ©s s’han avanƧat amb el 4-5, que els mariners han igualat. DesprĆ©s del 5-5, el 5-6 i 5-7 dels grecs que han deixat una diferĆØncia de dos gols a 2 minuts del final del matx. Felipe Perrone ha fet el 6-7 i Larumbe a 57 segons del final ha fet l’empat a 7. En el segĆ¼ent atac i amb jugada de superioritat els grecs han fallat. El partit ha acabat doncs amb empat a 7 i proper partit el 8 de novembre contra el Brescia a la piscina italiana.