WATERPOLO CHAMPIONS – Gran pas endavant del CNAB a la Champions

25 gen. 2018 | Waterpolo

La victĆ²ria d’aquesta setena jornada de Champions i Ćŗltima de la primera volta del CN AtlĆØtic Barceloneta significa un gran pas endavant per aconseguir la classificaciĆ³ per la Final 8. Els de Chus Martin han guanyat 13 a 12 al Waspo Hannover. Per tant els catalans sumen 3 punts, en tenen12 i sĆ³n 4ts de grup, posiciĆ³ per entrar a la Final 8. Una bona injecciĆ³ de moral per afrontar la segona volta, que comenƧarĆ  el 7 de febrer a la piscina del Waspo Hannover.

Fins a la mitja part el partit ha anat molt igualat, acabant el primer parcial amb 2-2 al marcador i 6-6 a la mitja part. Ha estat en el tercer perĆ­ode quan el CNAB s’ha avanƧat en el marcador amb un 3-2 i per tant 9-8 en el marcador. ComenƧaven els Ćŗltims minuts del matx que semblava que els de casa ho tindrien fĆ cil per guanyar. PerĆ² no ha estat tan fĆ cil, a mĆ©s de 3 minuts del final Blai Mallarach ha marcat el 12 a 10, Brguljan de penal ha fet el 12 a 11 i Pere Estrany, el catalĆ  que juga a l’equip alemany, ha empatat a 12 a 49 segons del final. Atac de l’amfitriĆ³, a on es jugava els tres punts mĆ©s importants de la primera volta, i a 20 segons del final han aconseguit comenƧar una jugada de superioritat que Vrlic amb una passada de Felipe Perrone ha convertit en el 13 a 12 definitiu.

A la mitja pat de l’encontre el CN AtlĆØtic Barceloneta ha lliurat la insĆ­gnia d’or del club a Marc Roca, el jugador que mĆ©s tĆ­tols ha guanyat amb el club mariner i que ara estĆ  jugant a Oradea, Romania.