WATERPOLO CHAMPIONS LEAGUE – L’Astralpool CN Sabadell perd contra l’Steaua de Bucharest

19 des. 2017 | Waterpolo

Els de Chava GĆ³mez han acumulat una nova derrota a la Champions amb el seu rival directe a la zona baixa de la taula. Els de l’Astralpool CN Sabadell han estat vĆ­ctimes d’un gol a 10 segons del final per part del catalĆ  AdriĆ  Delgado i el resultat final ha caigut de banda de l’equip visitant per 10 a 11. Aquesta Ć©s la cuarta derrota dels catalans a la Champions i cada cop estan mĆ©s lluny de les posicions preferents per a classificar-se per la Champions League.

El partit ha comenƧat molt malament pels interessos dels catalans amb un parcial de 0-3 pels romanesos. PerĆ² en el segon perĆ­ode els de Can Llong han empatat el parcial a 4 deixant el marcador amb un 4-7 que permetia somiar. Ha estat en el tercer quart quan els de casa han escurƧat diferĆØncies fins arribar a un parcial de 3 a 1 i per tant s’arribava als Ćŗltims 8 minuts amb un 7-8 al marcador. L’Ćŗltim ha estat un quart no apte per a cardĆ­acs. LĆ³pez Escribano ha empatat a 8 perĆ² rapidament els de l’Steaua han recuperat l’avantatge fins el 8-10. Llavors Borja Fenoy ha marcat el 9-10 i el 10-10 a dos minuts del final, perĆ² els del VallĆØs no han pogut avanƧar-se en el marcador i han estat vĆ­ctimes del catalĆ  de l’Steaua AdriĆ  Delgado que a 10 segons del final ha marcat el gol que donava la victĆ²ria als romanesos.

El proper encontre serĆ  el 13 de gener contra el Pro Recco italiĆ  a la seva piscina.