WATERPOLO CHAMPIONS – Sisena jornada amb una victòria i una derrota

14 gen. 2018 | Waterpolo

La sisena jornada de Champions League tanca amb un victòria del C.N. Atlètic Barceloneta i una derrota de l’Astralpool C.N. Sabadell.

L’equip del Vallès va perdre en un partit amb molt de nivell contra el Pro Recco de Gènova, l’equip amb més títols de Champions de tot Europa. Els jugadors van començar a tan sols un gol per sota els italians en el primer quart (3 a 2), però durant el segon i el tercer període el Pro Recco va agafar embranzida deixant el marcador 12 a 3. Durant el darrer quart, els catalans van intentar remuntar fins el final del partit, que va acabar 13 a 5.

Pel que fa al C.N. Atlètic Barceloneta, ahir va celebrar la seva segona victòria a la Champions League, després de guanyar contra el VK Partizian de Belgrad. Els serbis no han pogut seguir el ritme dels mariners, que han començat el primer quart amb avantatge (2 a 4) i s’han mantingut amb superioritat de gols durant tota l’estona: 3 a 7 a la mitja part, 4 a 12 al tercer període, fins que finalment han sentenciat l’encontre per 5 a 15.