WATERPOLO – Cinquè títol de l’Eurolliga pel CN Sabadell

20 abr. 2019 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell s’ha emportat el títol de campiones de l’Eurolliga per cinquena vegada en els darrers 9 anys.

L’equip vallesà va arrancar la Final 4 amb una victòria contra el Plebiscito Padova per 5 a 8. Tot i que les italianes van oferir resistència durant el primer quart (1-1), el CN Sabadell va aconseguir prou distància al marcador per sentenciar el partit, anotant 2-4 al segon parcial i 1-3 al tercer. El darrer gol de l’equip italià ja no va interferir en el resultat final, decantat a favor de les catalanes.

A la final per l’or, les del Vallès s’han enfrontat a l’Olympiacos Piraeus, amb qui ja es van disputar el títol europeu l’any 2015. El partit ha començat a favor de les gregues (2-3), ha seguit amb un empat a 6 a la meitat del matx (parcial 4-3) i una tercera part també dominada per les helenes amb un 8-9 (parcial 2-3). No ha estat fins el darrer quart del partit que el CN Sabadell ha aconseguit capgirar el marcador anotant un parcial de 5-2 que els ha permès aixecar la copa de la victòria amb un 13 a 11.

La competició entre els millors equips de waterpolo femení d’Europa s’ha disputat aquest cap de setmana a la piscina de Can Llong del CN Sabadell.