WATERPOLO – Cinquena posició de la selecció femenina a l’Europa Cup

30 març 2019 | Waterpolo

La selecció femenina de waterpolo ha acabat cinquena a la FINA/LEN World League Europa Cup de la temporada 2018-19.

Les jugadores van començar quarts de final perdent contra Holanda, l’actual campiona d’Europa, en un complicat enfrontament que va acabar 6 a 9. La superioritat de les dels Països Baixos es va fer palesa des del primer quart on es van imposar per 1 a 3, donant molt poc marge a la selecció estatal que ja no va poder atrapar-les. El segon parcial va ser empat a 2, el tercer va acabar 2 – 3 i el darrer 1 – 1.

El partit per la cinquena posició ha sigut més favorable per les de casa que s’han imposat contra Grècia per 14 a 17. Les ibèriques han mantingut el marcador a favor durant tot el partit, començant amb 3 a 6 al primer quart i seguint amb uns parcials de 5 – 4 al segon, 2 – 5 al tercer i 4 – 2 a l’últim. Bea Ortíz del CN Sabadell ha estat nomenada MVP del partit, amb un total de 8 gols marcats.

La selecció estatal, formada Ã­ntegrament per jugadores de clubs catalans, s’ha disputat l’Europa Cup World League entre els 6 millors equips del continent d’aquesta temporada. La competició, celebrada a la ciutat italiana de Turí, tancarà demà diumenge amb la final per l’or entre Russia i Holanda.