WATERPOLO – CN Atlètic-Barceloneta, campió de Copa

29 gen. 2017 | Waterpolo

Avui el CN Atlètic-Barceloneta ha aixecat la 13a Copa del Rei, la cinquena consecutiva després de guanyar 10-5 a l’Astralpool CN Sabadell.

El partit ha començat molt bé pels interessos mariners, a la primera part han aconseguit un avantatge de 2-0. La segona part ha continuat igual i ha acabat amb un marcador molt favorable als actuals campions, 5-1. La segona meitat del matx ha acabat amb 8-3, el partit ja estava sentenciat, tot i així quedaven 8 minuts de joc a on els amfitrions han pogut igualar el parcial a 2, però no ha estat suficient per recuperar el marcador. L’encontre ha acabat 10-5 pel CN Atlètic-Barceloneta i la 13a Copa ja descansa a les seves vitrines, la 5a consecutiva.

Pel què fa als trofeus personals, Dani López Pinedo, porter del club mariner, s’ha endut el premi a millor porter i el seu company Alberto Munarriz ha estat escollit el MVP.